För mycket snurr på nätet...

Vad sägs om en vit vecka/månad/år? Vadå vit undrar ni säkert? Ja det jag menar är vit är att jag borde ta ledigt från att hänga på Facebook och snurra runt och läsa andras bloggar.

Idag har jag försökt att göra färdigt uppgiften som i och för sig inte behöver vara klar förrän om en vecka. Men när frågorna om mellanbegrepp blir snurriga så är det ju så enkelt, lätt och behagligt att ta ett varv på Facebook o dyl. Tiden går och det blir lite gjort med det som borde göras.

En nackdel med "nätrelationer" är ju att de lätt blir underliga, t ex finns det människor som jag är vän med på Facebook som inte hejar om vi möts på affären. Men så blir det, antar jag, när man skickar vänförfrågningar till sina vänners vänner och ingen vill vara oartig och avböja vänförfrågan. Någon har också fått för sig att jag flirtar, fast jag inte gör det. Någon annan har avböjt en vänförfrågan för att vi inte är personligt bekanta, men när man följt någons blogg under lång tid så kan man ju nästan luras att tro att man nästan känner personen. Men det gör man naturligtvis inte.

Jag kanske inte är så tillfreds med mitt liv just nu. Har stressat på ett sätt som inte är riktigt nyttigt och att surfa på Internet ger mig skön avkoppling. Jag får möjlighet att koppla av med oväsentligheter. Men det ska jag försöka sluta med. Men eftersom att nätet är lätt beroendeframkallande så är det inte säkert att jag lyckas, men jag ska i alla fall försöka. Jag vill leva ett helt och fullt liv. Om det går...

Jag, en groda...

Visst piggar den väl upp litegrann eller blir jag en groda nu?
Här är mitt senaste fynd från Tradera som kom med posten idag:


När jag har tråkigt...

När jag har tråkigt så händer det att jag bjuder på nåt på Tradera. Sista dagarna har jag nog haft väldigt tråkigt för det har allt som allt blivit 10 inköp. Bara ett har kommit och jaa... vad ska man säga? Vad ska jag med något som beskrivs så här:

Tyg/gardin med fantastiskt mönster!

Vilket härligt mönster! Kavaljerer, damer och riddare. Festmåltider, riddarborgar och trubadurer, och mycket annat. Frejdigt och frodigt på ett ganska kraftigt bomullstyg, 104x110 cm.

Det står ju i beskrivningen att det är tyg/gardin. Ändå blev jag förvånad när jag öppnade paketet idag och insåg att det var en gardin. Jaja, få se vad det kan bli av det.

Vissa saker som jag köpt har varit åt Hanna, bl a ett par manchesterbyxor. Jag tror de är fula men Hanna är ju en mycket bestämd ung dam så det är bara att ge efter. Men annars har det blivit några väskor och så "råkade" jag bjuda på några kavajer. Som tur var blev jag raskt överbjuden på två och lyckedes hejda mig. Men en tredje som sannolikt är för trång och ser väldans ovanlig ut är på väg till mig. Få se om jag törs publicera något av mina fynd här?


Nyårslöfte?

Mitt nya braa år har just börjat. Det har inte börjat så bra. Varför? Jag är så helvetes mätt! Och...? Ja men det är ju i år jag ska ändra på mitt liv. Jag ska bli smal, snygg, hurtig, vältränad osv osv. Typ så att jag slipper dö i hjärtinfarkt innan jag fyller jämt nästa gång. Usch, det lät dramatiskt, men det finns ju att brås på.  Nåväl, jag känner mig så TUNG. Måste helt enkelt hitta något nytt sätt för att komma tillrätta med min övervikt, som i o f sig inte är så stor, men jag trivs inte med den. Alltså, hur svårt kan det va att gå ner typ 10 kg? Jag är säker på att jag skulle kunna motivera andra att gå ner, men inget kan tydligen motivera mig. Men jag ska verkligen anstränga mig för att hitta ledtrådarna till hur jag tar mig till mitt nya braa liv. Så det så! Gott Nytt År på er!

Dansa sig smal, ja det har man ju hört talas om. Kan ju vara nåt fast jag/vi är ju förtvivlans dålig på att dansa.

RSS 2.0